Stage bij de Hansehof kopie

Vrijwilligers

Vrijwilligers zijn op De Hanse Hof onmisbaar. Ze dragen hun steentje bij op allerlei vlakken. Dagelijks stapt een aantal vrijwilligers in de auto om onze deelnemers thuis of van de woongroep op te halen en aan het eind van de dag weer naar huis te brengen. We hebben ook vrijwilligers die ons helpen in de moestuin en in de winkel. Er kan zoveel meer dan je denkt.

 

Vind je het leuk om je in te zetten voor onze zorgboerderij? Kom dan eens langs voor een gesprek.

 

Op De Hanse Hof vinden we sociale veiligheid heel belangrijk. Om dit te garanderen hanteren we een aannamebeleid voor vrijwilligers, hebben we gedragsregels opgesteld en hebben we een vertrouwenspersoon. Voor de vrijwilligers vragen we ook een Verklaring omtrent Gedrag (VOG) aan.

Stagiaires

De Hanse Hof is een uitstekende werk- en leerplek. Kortom: een fijne plek voor stagiaires. We vinden het dat ze met een frisse blik naar onze organisatie kunnen kijken en ons helpende handen bieden. 


Wij bieden een leuke veelzijdige werkplek met volop mogelijkheden. Op De Hanse Hof wordt dagbesteding aangeboden aan jongeren en volwassenen met autisme en bijkomende problematiek, zoals een verstandelijke beperking en/of psychische problemen. Daarnaast zijn we een echte boerderij met koeien, varkens en kleinvee. Onze deelnemers verzorgen het vee, werken op het land en onderhouden het erf en de verblijven. Naast de boerderij bieden wij ook creatieve dagbesteding, zoals houtwerk, koken en bakken, papier maken, en is er tijd om spelletjes te spelen met elkaar. De Hanse Hof is een plek waar je als stagiaire veel mag doen en veel kunt leren.


Wij zijn een erkent leerbedrijf voor de SBB. Wij hebben zowel plekken voor stagiaires Zorg MBO niveau 2 t/m 4 stagiaires, HBO-stagiaires en Dier-stagiaires Niveau 1 t/m 4. Twee keer per jaar (in de maanden februari en augustus/september) kunnen nieuwe stagiaires starten. In overleg worden de dagen afgesproken. Wij waarderen het zeker als je in de vakanties kunt doorwerken. Voor de stagiaires vragen we ook een Verklaring omtrent Gedrag (VOG) aan.


Ben jij

  • Enthousiast
  • Flexibel
  • Creatief
  • Zelfstandig
  • en niet bang om vieze handen te krijgen

en heb jij

  • Humor
  • Een actieve meedenkende werkhouding
  • Affiniteit met dieren
  • Affiniteit met onze doelgroep

Meld je dan aan als stagiaire bij De Hanse hof. Stuur je CV en motivatie naar zorg@dehansehof.nl