Stage

Wat wij bieden: Een leuke veelzijdige werkplek, een plek met volop mogelijkheden. Op De Hanse Hof wordt dagbesteding aangeboden aan jongeren en volwassenen met autisme en bijkomende problematiek, zoals een verstandelijke beperking en/of psychische problemen. Daarnaast zijn we een echte boerderij met koeien, varkens en kleinvee. Onze deelnemers verzorgen het vee, werken op het land en onderhouden het erf en de verblijven. De Hanse Hof is een plek waar je als stagiaire veel mag doen en veel kunt leren. Wij zijn een erkend leerbedrijf voor de SBB. Wij hebben zowel plekken voor stagiaires Zorg MBO niveau 3 en 4 en stagiaires Dier Niveau 1 t/m 4

2x per jaar (in de maanden februari en augustus/september) kunnen nieuwe stagiaires starten. In overleg worden de dagen afgesproken. Wij waarderen het zeker als je in de vakanties kunt doorwerken.

Ben jij

  • enthousiast
  • flexibel
  • zelfstandig
  • en niet bang om vieze handen te krijgen

en heb jij

  • humor
  • een actieve meedenkende werkhouding
  • affiniteit met dieren
  • affiniteit met onze doelgroep

Meld je dan aan als stagiaire bij De Hanse Hof. Stuur je CV en motivatie naar zorg@dehansehof.nl

Maatschappelijke stage

Zit je op het voorgezet onderwijs en zoek je een plek voor je maatschappelijke stage? Kom dan eens langs bij ons. De werkzaamheden bij ons zijn gevarieerd: je kunt meedraaien op de boerderij of in de winkel of creatief bezig zijn. De werkzaamheden bepalen we in overleg.

Vrijwilligers

Waar zouden we zijn zonder vrijwilligers? Op De Hanse Hof zijn de vrijwilligers niet weg te denken. Zij helpen ons met het halen en brengen van de deelnemers, de grote klussen op de boerderij, werken in de moestuin en hulp in de winkel. Wij waarderen de inzet van onze vrijwilligers enorm.

Gezocht

Momenteel zijn we op zoek naar een klusjesman of -vrouw die ons kan ondersteunen met de klussen op en om het terrein. Daarnaast zoeken we ook een tuinvrouw-man. Kan jij zelfstandig werken, weet je van aanpakken en heb je zin om mee te werken aan mooie projecten? En werk je graag met mensen om je heen? Dan zoeken wij jou.

Kom langs, bel of stuur on een e-mail naar info@dehansehof.nl