De Hooimijt

De Hooimijt

Binnen het bedrijf is in één van de hooibergen een multifunctionele ruimte bedoelt als ontmoetingsplek voor meerdere doelgroepen.

Zo wordt de ruimte al regelmatig gebruikt, voor vergaderingen, workshops, familiefeestjes, ed. Ook zijn er bijeenkomsten met de gemeente(n) geweest en waren we stempelpost voor fiets- en wandel evenementen.

 

In de opzet is er vanuit gegaan dat er dagopvang ouderen kan plaats vinden, hiervoor is de ruimte ingericht, brede deuren, alles gelijk vloers en drempelloos. En achter glas kan men een deel van onze varkens zien in hun hokken.

De ruimte beschikt over een ruime keuken, hier kan gekookt worden, koken met natuurlijk onze heerlijke/ eerlijke producten van eigen bedrijf!

Al met al is De Hooimijt een onderdeel dat prima past in de filosofie van De Hanse Hof . Een kringloop idee met een maatschappelijke verantwoording.

Het huren van de ruimte is mogelijk, alleen verzorgen wij op dit moment niet de catering aan particulieren. Voor meer informatie kan u de Hanse Hof bellen. tel 0683980037

De prijs is van de huur van de ruimte is € 100,- per dagdeel, u kunt dan gebruik maken van de spullen die in de ruimte staan. 

Zomer

Er zijn elke dag verse groentes uit de tuinen, geplukt door onze hulpboeren.

Voor een complete maaltijd zijn er volop ingrediënten verkrijgbaar in onze Landwinkel.